Samen op weg in het mooiste vak dat er is

Samen werken aan de beste projecten in de elektrotechniek. Daar kun je elke dag aan bijdragen met jouw vakkennis en ervaring. En wil je het vak nog leren? Ook dan is er plek voor je bij Hartog-Pilkes.

Wat kun je bij Hartog-Pilkes doen?

Met meer dan 100 mensen werken we elke dag aan verkeersregelinstallaties, (openbare) verlichtingsinstallaties en laadoplossingen voor elektrische voertuigen in heel Nederland. Samen pakken we het hele project aan, van onderzoek en metingen, via advies en ontwerp tot installatie en onderhoud. Elke collega pakt zijn of haar eigen rol. Reparaties doen we ook: onze servicemonteurs staan 24/7 klaar om storingen en schade snel en slim op te lossen.

Onze werkzaamheden kom je niet elke dag tegen. Je maakt bij ons echt een verschil en je leert veel.

Samen voor elkaar

Hartog-Pilkes is een familiebedrijf en dat merk je vooral aan de manier waarop we samenwerken. We kennen elkaar en voelen ons bij elkaar betrokken. Je kunt erop vertrouwen dat we klaar staan om elkaar te helpen, in het werk of als persoon.

Wie zoeken we bij Hartog-Pilkes?

Dat is heel verschillend. We zoeken mensen met veel ervaring, ‘vakvolwassen’ collega’s die direct volledig inzetbaar zijn. Tegelijkertijd zijn we op zoek naar zij-instromers of scholieren en studenten die net beginnen in hun vak. Met ons allen vormen we een sterk team, dat met een praktische insteek en veel werkplezier steeds weer mooie klussen en projecten aflevert.

Actuele vacatures bij Hartog-Pilkes

Vacature werkvoorbereider

Vacature werkvoorbereider

Als Werkvoorbereider ben je een spin-in-het-web en speel je een hoofdrol bij de voorbereiding en uitvoering van projecten in de openbare verlichting en verkeersregelinstallaties.

Lees meer

Zit er geen vacature bij voor jou?

Stuur ons gerust een open sollicitatie. Wie weet is er plek in ons team.
HR@hartog-pilkes.nl

Een vak leren in de praktijk

Ervaring krijg je door aan het werk te gaan. Hartog-Pilkes is een erkend leerbedrijf, waar we je helpen het installatievak in de praktijk te leren, onder begeleiding van een ervaren leermeester.

Ben jij op zoek naar een stageplek of volg je een SBB praktijkopleiding? Vind je het leuk om als onderdeel van het Hartog-Pilkes team echt aan de slag te gaan met ontwerp, aanleg, onderhoud en reparatie van verkeersregelinstallaties, verlichtingsinstallaties en laadoplossingen?

Neem dan nu contact op. Samen kijken we of we voor jou een plek hebben in het team van Hartog-Pilkes.

Het installatievak leer je het beste in de praktijk. Zien, doen en leren.

SBB Erkend leerbedrijf

Samen werken aan de beste projecten in de elektrotechniek. Daar kun je elke dag aan bijdragen met jouw vakkennis en ervaring.

certificeringen

logo tuv
logo tuv
logo-InstalQ
logo-KIWA

vacatures

Vacature grondwerkers

Als grondwerker werk je op diversen projecten in de openbare verlichting en de verkeersregelinstallaties. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Vacature werkvoorbereider

Als Werkvoorbereider ben je een spin-in-het-web en speel je een hoofdrol bij de voorbereiding en uitvoering van projecten in de openbare verlichting en verkeersregelinstallaties.

Vacature Chauffeur Kraanwagen

Ben je op zoek naar een baan in de buitenlucht? Veilig werken en een tevreden klant zijn belangrijke onderwerpen binnen ons bedrijf.

Vacature Monteur openbare ruimtes

Samen met jouw collega’s draag je zorg en verantwoordelijkheid voor het installeren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige installaties (openbare verlichting en verkeersregelinstallaties).

Vacature Machinist Minigraver

Veilig werken en een tevreden klant zijn belangrijk binnen ons bedrijf. Als Machinist Minigraver werk je samen met een grondwerker op een door de uitvoerder aangewezen locatie.

vragen

Wij staan klaar om ze te beantwoorden.

Mail: info@hartog-pilkes.nl
Tel.: +31 (0)72 - 535 35 55

Copyright © Hartog-Pilkes   |   Privacyverklaring   |   Ontwerp 2DSign