Samen veilig op weg met slimme verkeersregelinstallaties

Al meer dan 60 jaar zorgt Hartog-Pilkes met verkeersregelinstallaties voor een goede doorstroming en veiligheid op verkeerskruispunten langs de Nederlandse wegen.

Verkeersregelinstallaties

Kennispartner in verkeersregelinstallaties

Opdrachtgevers zien Hartog-Pilkes als een vertrouwde kennispartner, die adviseert over de meest geschikte systemen en nieuwste technieken. En omdat we merkonafhankelijk werken, kunnen we elke gewenste installatie leveren, al lopen we wel warm voor de beste kwaliteit.

Wij verzorgen het hele project, van advies, metingen en ontwerp, tot installatie, onderhoud en reparatie. Een team van monteurs staat dag en nacht klaar om ook bij schade of storing te zorgen dat er snel een oplossing komt.

Er is steeds meer verkeer op de weg en we willen allemaal graag ‘gewoon’ doorrijden en veilig op onze bestemming aankomen. Juist daarmee houden we ons bij Hartog-Pilkes elke dag weer bezig.”

Samen een sterk team

De vakmensen van Hartog-Pilkes hebben allemaal een eigen rol en eigen verantwoordelijkheid. Van meedenken en adviseren tot ontwerpen en tekenen, en van grondwerk en bekabeling tot het aansluiten en in gebruik nemen van de installatie. Ieder zijn specialiteit en samen doen we alles voor een perfect werkende installatie.

Hartog-Pilkes heeft aan de wieg gestaan van de moderne, geautomatiseerde verkeersregeling. Dat geeft ons een voorsprong in ervaring.

Wil je meer informatie over de verkeersregelinstallaties van Hartog-Pilkes?

Neem gerust contact met ons op.

Telefoon: 072 – 535 35 55
info@hartog-pilkes.nl

Design & Construct

Hartog-Pilkes aanhalingstekens

Vanaf dag 1 samen aan tafel, daar wordt het werk beter van

Het team van vakspecialisten op de afdelingen CAD en Engineering bij Hartog-Pilkes heeft de kennis en ervaring in huis om plannen te onderzoeken, (digitaal) in te meten, berekeningen te maken, ontwerpen te tekenen en waar nodig te digitaliseren. We passen daarin onze visie toe op kwaliteit, duurzaamheid en energiebesparing.

Praktische oplossingen door samenwerking

Ontwerp en beheer van openbare verlichting en verkeersregelinstallaties wordt al snel complex en daarom gaan we al in een vroeg stadium in overleg met alle betrokken partijen. Dat zorgt voor praktische oplossingen en dat maakt het makkelijker om zelfs de meest ingewikkelde projecten snel en goed uit te voeren.

Werkvoorbereider, uitvoerder en calculator zitten vanaf het begin met elkaar aan tafel. Samen kun je sneller aanpassingen maken of oplossingen bedenken die voordeliger uitpakken.

Wil je meer informatie over de design & construct mogelijkheden bij Hartog-Pilkes?

Neem gerust contact met ons op.

Telefoon: 072 - 535 35 55
info@hartog-pilkes.nl

certificeringen

logo tuv
logo tuv
logo-InstalQ
logo-KIWA

vacatures

Vacature grondwerkers

Als grondwerker werk je op diversen projecten in de openbare verlichting en de verkeersregelinstallaties. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Vacature Chauffeur Kraanwagen

Ben je op zoek naar een baan in de buitenlucht? Veilig werken en een tevreden klant zijn belangrijke onderwerpen binnen ons bedrijf.

Vacature Monteur openbare ruimtes

Samen met jouw collega’s draag je zorg en verantwoordelijkheid voor het installeren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige installaties (openbare verlichting en verkeersregelinstallaties).

Vacature Machinist Minigraver

Veilig werken en een tevreden klant zijn belangrijk binnen ons bedrijf. Als Machinist Minigraver werk je samen met een grondwerker op een door de uitvoerder aangewezen locatie.

vragen

Wij staan klaar om ze te beantwoorden.

Mail: info@hartog-pilkes.nl
Tel.: +31 (0)72 - 535 35 55

Copyright © Hartog-Pilkes   |   Privacyverklaring   |   Ontwerp 2DSign