Maatschappelijk verantwoord
ondernemen (MVO)

INFRASTRUCTURELE ELEKTROTECHNIEK

Samen op weg naar een duurzame wereld

Hartog-Pilkes werkt actief aan duurzaam ondernemen. We richten ons daarbij op de drie elementen People, Planet, Profit; sociale betrokkenheid, ecologische randvoorwaarden en economische prestaties.

Elkaar kennen, interesse tonen en ons betrokken voelen bij elkaar, dat zijn de belangrijke alledaagse zaken die je (zelf)vertrouwen geven in je werk met of bij Hartog-Pilkes. Het helpt om te zorgen dat iedereen zich lekker voelt in zijn of haar werk.

Daar zetten we ons elke dag voor in.

Een stapje extra

De elementen People, Planet, Profit spelen een rol bij al onze bedrijfsbeslissingen. En we gaan daarin net een stapje verder dan verplicht, want we vinden het belangrijk dat we kansen grijpen om te werken aan een beter milieu en een gezonde maatschappij. En we vinden het nog veel belangrijker dat we als familiebedrijf ook echt interesse hebben en houden in onze collega’s. Want samen werken we beter.

People, Planet, Profit. Bij Hartog-Pilkes doen we net dat stapje meer voor fijn werken, een groenere wereld en een gezond bedrijf.

CO2 Prestatieladder

Samen voor schonere lucht

Jaarlijks brengen we de CO2-emissies van ons wagenpark en de energiestromen van onze panden in kaart op de CO2-prestatieladder. Zo blijven we ons bewust van onze uitstoot en kunnen we blijven werken aan een vermindering van onze footprint. Een van onze doelen hebben we al gehaald: we gebruiken stroom uit Nederlandse windenergie, bos-gecompenseerd gas en restwarmte van huisvuilcentrale HVC.

Doen wat we kunnen

Met ons allen doen we ons best om zo min mogelijk uit te stoten. We laten bedrijfswagens niet onnodig stationair draaien, pakken vaker de (elektrische) fiets naar het werk en rijden met elkaar mee. Wie goede ideeën heeft, die verder kunnen bijdragen, mag ons dat natuurlijk laten weten. Samen maken we de wereld mooier.

Hartog-Pilkes kiest voor 100% groene energie van Nederlandse bodem. Zo dragen we ons steentje bij aan een beter milieu.

De pijlers van het CO2-beleid van Hartog-Pilkes

Scope 1, 2 +
Business Travel

%

Minder CO2 per euro omzet uitstoten in 2026 ten opzichte van 2012.

Scope 1
doelstelling

%

Minder CO2 per euro omzet uitstoten in 2026 ten opzichte van 2012.

Scope 2 + Business Travel doelstelling

%

Minder CO2 per euro omzet uitstoten in 2026 ten opzichte van 2012.

Scope 3
doelstelling

%

Minder CO2 per euro omzet uitstoten in 2025 ten opzichte van 2014.

Alle emissies worden geverifieerd en geaccordeerd door een onafhankelijke certificerende instelling (TüV).

TUV logo

MVO- en CO2-rapportages

Hartog-Pilkes aanhalingstekens

People, Planet, Profit. Bij Hartog-Pilkes doen we net dat stapje meer voor fijn werken, een groenere wereld en een gezond bedrijf.

certificeringen

logo tuv
logo tuv
logo-InstalQ
logo-KIWA

vacatures

Vacature grondwerkers

Als grondwerker werk je op diversen projecten in de openbare verlichting en de verkeersregelinstallaties. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Vacature Chauffeur Kraanwagen

Ben je op zoek naar een baan in de buitenlucht? Veilig werken en een tevreden klant zijn belangrijke onderwerpen binnen ons bedrijf.

Vacature Monteur openbare ruimtes

Samen met jouw collega’s draag je zorg en verantwoordelijkheid voor het installeren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige installaties (openbare verlichting en verkeersregelinstallaties).

Vacature Machinist Minigraver

Veilig werken en een tevreden klant zijn belangrijk binnen ons bedrijf. Als Machinist Minigraver werk je samen met een grondwerker op een door de uitvoerder aangewezen locatie.

vragen

Wij staan klaar om ze te beantwoorden.

Mail: info@hartog-pilkes.nl
Tel.: +31 (0)72 - 535 35 55

Copyright © Hartog-Pilkes   |   Privacyverklaring   |   Ontwerp 2DSign