Over ons

Hartog-Pilkes BV is een allround installateur op het gebied van infrastructurele elektrotechniek. Het aanleggen van openbare verlichting en verkeersregelinstallaties zijn voor ons dagelijkse kost. Het organiseren en uitvoeren van dergelijke installatiewerkzaamheden behoren vaak niet tot het standaardpakket van onze opdrachtgevers. Daarom weten gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, civiele aannemers en een scala aan andere opdrachtgevers de weg te vinden naar Hartog-Pilkes BV.

Dankzij de korte lijnen en de strakke organisatie weet iedere opdrachtgever wie zijn aanspreekpunt binnen de organisatie is en wat hij van ons mag verwachten. Dit betekent dat de voortgang van projecten inzichtelijk blijft en er altijd een goede communicatie is. Wij beschikken over vakbekwaam personeel dat ervoor zorgt dat de projecten tot ieders tevredenheid worden afgerond. Met ons hoofdkantoor in Alkmaar en de werklocaties, Drachten,  Wierden, Utrecht en Vijfhuizen weten wij een groot deel van Nederland te voorzien van betrouwbare infrastructurele voorzieningen.

Wij zijn sinds onze oprichting niet stil blijven staan. Wij houden de markt goed in de gaten en laten kansen niet onbenut. Met een team van ruim 114 enthousiaste medewerkers, modern materieel en een gezonde dosis ondernemingszin, zien wij de toekomst – en de uitdagingen die zij met zich meebrengt – vol vertrouwen tegemoet.

Wij willen uw ambities als opdrachtgever graag waarmaken. Wij koesteren een goede verstandhouding met u als opdrachtgever en wij stellen dan ook alles in het werk om deze banden te onderhouden. Vanzelfsprekend kunt u blijven rekenen op de kwaliteit en service welke zich tekens aanpast aan nieuwe normen en zich daardoor telkens weer verbetert.

Ziet u ons als uw toekomstige infrapartner, of wilt u eens langskomen voor een persoonlijk oriënterend gesprek, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers.

Directie en medewerkers van

Hartog-Pilkes BV

Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u contact opnemen met het informatienummer 072 535 35 55 of via onderstaand contactformulier. Gespecificeerde prijsaanvragen kunt u opsturen naar onze afdeling calculatie.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Geef een reactie

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.