Samen veilig op weg met voldoende licht en zicht

Goede openbare verlichting is belangrijk. Je vindt beter de weg en het geeft veiligheid, omdat anderen ook kunnen zien wat er gebeurt. Hartog-Pilkes ontwerpt, installeert, onderhoudt en repareert de openbare verlichting in steden en gemeentes in heel Nederland. Daarnaast kunnen we ook terrein- en sportveldverlichting verzorgen.

Verlichtingstechniek

Onderzoeken, meten, aanleggen en vernieuwen van openbare verlichting

Onderzoek en metingen helpen ons om de beste verlichtingsplannen te maken. Dat hoeft niet altijd te gaan om nieuwe projecten. We zorgen ook voor aanpassingen aan bestaande installaties en helpen graag om openbare verlichting te verbeteren door toepassing van de nieuwste technieken.

Onze opdrachten voeren we tot in de puntjes uit en daar zijn we trots op. Want echt veilig is het alleen als het goed werkt. Dat is teamwerk.

Een vertrouwde partner die altijd in beweging is

Met een eeuw ervaring in de elektrotechniek weten we wat werkt en wat niet. Die kennis dragen we graag over op een nieuwe generatie, die het werk met nieuwe inzichten voortzet. Zo blijven we altijd in beweging en zijn we een vertrouwde partner voor onze klanten. We adviseren, ontwerpen en voeren uit. We onderhouden en repareren, met spoed als dat nodig is.

Van het beste verlichtingsontwerp tot de concrete uitvoering en onderhoud: het team van Hartog-Pilkes staat klaar.

Wil je meer informatie over de verlichtingstechniek van Hartog-Pilkes?

Neem gerust contact met ons op.

Telefoon: 072 – 535 35 55
info@hartog-pilkes.nl

Hartog-Pilkes aanhalingstekens

Design & Construct

Hartog-Pilkes aanhalingstekens

Vanaf dag 1 samen aan tafel, daar wordt het werk beter van

Het team van vakspecialisten op de afdelingen CAD en Engineering bij Hartog-Pilkes heeft de kennis en ervaring in huis om plannen te onderzoeken, (digitaal) in te meten, berekeningen te maken, ontwerpen te tekenen en waar nodig te digitaliseren. We passen daarin onze visie toe op kwaliteit, duurzaamheid en energiebesparing.

Praktische oplossingen door samenwerking

Ontwerp en beheer van openbare verlichting en verkeersregelinstallaties wordt al snel complex en daarom gaan we al in een vroeg stadium in overleg met alle betrokken partijen. Dat zorgt voor praktische oplossingen en dat maakt het makkelijker om zelfs de meest ingewikkelde projecten snel en goed uit te voeren.

Werkvoorbereider, uitvoerder en calculator zitten vanaf het begin met elkaar aan tafel. Samen kun je sneller aanpassingen maken of oplossingen bedenken die voordeliger uitpakken.

Wil je meer informatie over de design & construct mogelijkheden bij Hartog-Pilkes?

Neem gerust contact met ons op.

Telefoon: 072 - 535 35 55
info@hartog-pilkes.nl

certificeringen

logo tuv
logo tuv
logo-InstalQ
logo-KIWA

vacatures

Vacature grondwerkers

Als grondwerker werk je op diversen projecten in de openbare verlichting en de verkeersregelinstallaties. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Vacature werkvoorbereider

Als Werkvoorbereider ben je een spin-in-het-web en speel je een hoofdrol bij de voorbereiding en uitvoering van projecten in de openbare verlichting en verkeersregelinstallaties.

Vacature Chauffeur Kraanwagen

Ben je op zoek naar een baan in de buitenlucht? Veilig werken en een tevreden klant zijn belangrijke onderwerpen binnen ons bedrijf.

Vacature Monteur openbare ruimtes

Samen met jouw collega’s draag je zorg en verantwoordelijkheid voor het installeren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige installaties (openbare verlichting en verkeersregelinstallaties).

Vacature Machinist Minigraver

Veilig werken en een tevreden klant zijn belangrijk binnen ons bedrijf. Als Machinist Minigraver werk je samen met een grondwerker op een door de uitvoerder aangewezen locatie.

vragen

Wij staan klaar om ze te beantwoorden.

Mail: info@hartog-pilkes.nl
Tel.: +31 (0)72 - 535 35 55

Copyright © Hartog-Pilkes   |   Privacyverklaring   |   Ontwerp 2DSign