Laadoplossingen

De transitie naar elektrisch rijden is in Nederland volop aan de gang. Op dit moment rijden er ruim 350 duizend elektrische voertuigen in Nederland en de verwachting is dat dit in 2030 is toegenomen tot 1,9 miljoen. Nederland telt op dit moment 55 duizend laadpunten en dit moet uitgebreid gaan worden tot 1,9 miljoen in 2030. Een behoorlijke opgave!

Hartog Pilkes BV is uw partner als het gaat om oplossingen welke elektrisch laden mogelijk maakt. Of het nu gaat om het parkeerterrein bij uw bedrijf, een VvE of de openbare ruimte, we zijn van alle markten thuis! Voor complete laadpleinen maar ook voor een enkel laadstation, en voor zowel de hardware als de BackOffice kunnen wij dienen in advies. Iedere installatie is uniek en elke situatie vraagt om een specifiek ontwerp en uitvoering, uiteraard worden er andere eisen gesteld een installatie op uw parkeerterrein dan in een inpandige garage. Alles doen wij volgens de vingerende normen om de veiligheid van de installaties tot het maximum te borgen. Elke door ons geleverde installatie wordt opgeleverd met een keuringsrapport.


Wij werken uitsluitend samen met leveranciers van betrouwbare laadrobots en componenten zoals Chargewell of Alfen. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op via 072 535 3555 of info@hartog-pilkes.nl

Reacties zijn gesloten.