Samen veilig en opgeladen op weg

Met steeds meer elektrische voertuigen in Nederland, neemt ook de vraag naar laadoplossingen toe. Daar denken we bij Hartog-Pilkes graag over mee. Want ook een opgeladen batterij zorgt voor veiligheid en doorstroming op de weg.

Laadoplossingen

Altijd in beweging

Ondanks honderd jaar ervaring in de elektrotechniek zijn we nog lang niet uitgeleerd. Elke dag nemen we stappen naar de toekomst. We staan nooit stil. Digitale ontwikkelingen volgen we op de voet en passen we toe waar we kunnen. Voor de laadoplossingen die we ontwerpen, installeren en onderhouden, bij bedrijven of verenigingen van eigenaren (VvE’s), gaan we graag in overleg.

De transitie naar elektrisch rijden gaat snel in Nederland. Hartog-Pilkes ontwerpt en installeert de veiligste en best werkende laadoplossingen. Zo blijf je altijd in beweging.

Samen werken aan de beste laadoplossing

Welke oplossing de beste is, hangt af van verschillende factoren, die we voor ieder project nauwkeurig in kaart brengen. Door te vragen, te luisteren en te overleggen, komen we tot het veiligste en best werkende ontwerp voor de laadoplossing, dat door ons montageteam vakkundig wordt geïnstalleerd.

Wil je meer informatie over de laadoplossingen van Hartog-Pilkes?

Neem gerust contact met ons op.

Telefoon: 072 – 535 35 55
info@hartog-pilkes.nl

Design & Construct

Hartog-Pilkes aanhalingstekens

Vanaf dag 1 samen aan tafel, daar wordt het werk beter van

Het team van vakspecialisten op de afdelingen CAD en Engineering bij Hartog-Pilkes heeft de kennis en ervaring in huis om plannen te onderzoeken, (digitaal) in te meten, berekeningen te maken, ontwerpen te tekenen en waar nodig te digitaliseren. We passen daarin onze visie toe op kwaliteit, duurzaamheid en energiebesparing.

Praktische oplossingen door samenwerking

Ontwerp en beheer van openbare verlichting en verkeersregelinstallaties wordt al snel complex en daarom gaan we al in een vroeg stadium in overleg met alle betrokken partijen. Dat zorgt voor praktische oplossingen en dat maakt het makkelijker om zelfs de meest ingewikkelde projecten snel en goed uit te voeren.

Werkvoorbereider, uitvoerder en calculator zitten vanaf het begin met elkaar aan tafel. Samen kun je sneller aanpassingen maken of oplossingen bedenken die voordeliger uitpakken.

Wil je meer informatie over de design & construct mogelijkheden bij Hartog-Pilkes?

Neem gerust contact met ons op.

Telefoon: 072 - 535 35 55
info@hartog-pilkes.nl

certificeringen

logo tuv
logo tuv
logo-InstalQ
logo-KIWA

vacatures

Vacature grondwerkers

Als grondwerker werk je op diversen projecten in de openbare verlichting en de verkeersregelinstallaties. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Vacature Chauffeur Kraanwagen

Ben je op zoek naar een baan in de buitenlucht? Veilig werken en een tevreden klant zijn belangrijke onderwerpen binnen ons bedrijf.

Vacature Monteur openbare ruimtes

Samen met jouw collega’s draag je zorg en verantwoordelijkheid voor het installeren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige installaties (openbare verlichting en verkeersregelinstallaties).

Vacature Machinist Minigraver

Veilig werken en een tevreden klant zijn belangrijk binnen ons bedrijf. Als Machinist Minigraver werk je samen met een grondwerker op een door de uitvoerder aangewezen locatie.

vragen

Wij staan klaar om ze te beantwoorden.

Mail: info@hartog-pilkes.nl
Tel.: +31 (0)72 - 535 35 55

Copyright © Hartog-Pilkes   |   Privacyverklaring   |   Ontwerp 2DSign