Kom kennismaken met ons bedrijf

INFRASTRUCTURELE ELEKTROTECHNIEK

Of je nu een ervaren techneut bent of net je eerste stappen zet in de technische wereld, we zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. We kijken verder dan je cv en motivatiebrief, want jouw talenten, competenties en drijfveren zijn voor ons essentieel.

Laten we ontdekken waar jouw passie ligt, waar je jezelf in wilt ontwikkelen en hoe we samen jouw werkdromen kunnen realiseren.

Laten we (digitaal) kennismaken!

  Hartog-Pilkes kom kennismaken

  Een vak leren in de praktijk

  Ervaring krijg je door aan het werk te gaan. Hartog-Pilkes is een erkend leerbedrijf, waar we je helpen het installatievak in de praktijk te leren, onder begeleiding van een ervaren leermeester.

  Ben jij op zoek naar een stageplek of volg je een SBB praktijkopleiding? Vind je het leuk om als onderdeel van het Hartog-Pilkes team echt aan de slag te gaan met ontwerp, aanleg, onderhoud en reparatie van verkeersregelinstallaties, verlichtingsinstallaties en laadoplossingen?

  Neem dan nu contact op. Samen kijken we of we voor jou een plek hebben in het team van Hartog-Pilkes.

  Het installatievak leer je het beste in de praktijk. Zien, doen en leren.

  SBB Erkend leerbedrijf
  Hartog-Pilkes aanhalingstekens

  Iedereen draagt bij met zijn of haar eigen specialisme en vakkennis.

  certificeringen

  logo tuv
  logo tuv
  logo-InstalQ
  logo-KIWA

  vacatures

  Vacature grondwerkers

  Als grondwerker werk je op diversen projecten in de openbare verlichting en de verkeersregelinstallaties. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

  Vacature Chauffeur Kraanwagen

  Ben je op zoek naar een baan in de buitenlucht? Veilig werken en een tevreden klant zijn belangrijke onderwerpen binnen ons bedrijf.

  Vacature Monteur openbare ruimtes

  Samen met jouw collega’s draag je zorg en verantwoordelijkheid voor het installeren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige installaties (openbare verlichting en verkeersregelinstallaties).

  Vacature Machinist Minigraver

  Veilig werken en een tevreden klant zijn belangrijk binnen ons bedrijf. Als Machinist Minigraver werk je samen met een grondwerker op een door de uitvoerder aangewezen locatie.

  vragen

  Wij staan klaar om ze te beantwoorden.

  Mail: info@hartog-pilkes.nl
  Tel.: +31 (0)72 - 535 35 55

  Copyright © Hartog-Pilkes   |   Privacyverklaring   |   Ontwerp 2DSign