Verkeersregelinstallaties (VRI)


Al vele deccenia is Hartog Pilkes uw kennispartner in de verkeersregelinstallaties en bijbehorende systemen. De wereld veranderd continu en ook de verkeerstromen moeten daarop regelmatig aangepast worden.

Een verkeersregelinstallatie, afgekort tot (I)VRI, is een verzameling van losse elementen (verkeersregeltechniek) die nodig zijn om één of meerdere verkeersstromen te regelen middels het geven van optische en akoestische signalen aan weggebruikers. De VRI moet zorg dragen voor een zo goed mogelijke afwikkeling van het verkeer. VRI is de officiële technische benaming van hetgeen onder de bevolking bekend staat onder de naam stoplichten (Nederland) en/of rode lichten (Vlaanderen). Ook de term verkeerslichten wordt vaak gebruikt, zowel door burgers als door technici. De huidige (I)VRI’s zijn volledig ingericht op breedschalige datacommunicatie met voertuigen, componenten en software.

Hartog-Pilkes BV ontwerpt, levert, installeert en sinds de jaren zestig geavanceerde verkeersregelinstallaties. We doen dit in RAW, UAV-GC en bouwteam contractvorm. Wij verrichten deze werkzaamheden in onderaanneming of volledig in eigen beheer. Wij zijn merkonafhankelijk en kunnen elk gewenst fabricaat verkeersregeltoestel en alle typen meubilair leveren met inbegrip van de eventuele bijbehorende camera installaties.

Wij leveren dergelijke installaties vanzelfsprekend voor verkeerskruispunten, maar ook voor toeritdoseerinstallaties, slagboomisntallaties, parkeergarages en andere geregelde toegangsvoorzieningen. Wij beschikken over de kennis, ervaring, mankracht en materieel om dergelijke installaties van A tot Z volledig in eigen beheer uit te voeren.

Hartog-Pilkes BV verzorgt alle communicatie- en voedingsbekabeling, brengt detectielussen aan in het asfalt of bovengronds, plaatst het mastmateriaal, armaturen, en sluit de verkeerslichten en de regelkast aan. Ook het aansluiten van de regelkast op een ADSL- (of ander) netwerk en het via het standaard protocol laten communiceren met een verkeerscentrale en eventueel met dynamische route-informatiepanelen behoort tot de mogelijkheden.

Uiteraard kunt u voor preventief en correctief onderhoud van deze installaties ook bij ons terecht. Onze collega’s staan via het nummer 072 535 3555, 24/7 voor u paraat!

Reacties zijn gesloten.