Stationsplein Apeldoorn wordt Techniekplein tijdens Serious Request

Woerden  – OTIB (het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch Installatie Bedrijf) heeft van de gemeente Apeldoorn toestemming gekregen om het Stationsplein van Apeldoorn tijdens Serious Request 2017 om te dopen tot Techniekplein.

Van 18 tot en met 24 december zal OTIB op de route naar het Glazen Huis met tal van activiteiten de technische installatiebranche promoten én geld voor het Nederlandse Rode Kruis collecteren. OTIB-partners in de regio zijn welkom om een bijdrage aan het evenement te leveren.

 

OTIB richt het Techniekplein in met medewerking van onder meer de bedrijven Avantes Enlightening Spectroscopy, Bouwmensen, Bredenoord, Hamer, Hollander Techniek en Linthorst Techniek. Ook werkt OTIB bij het promoten van techniek samen met het Platform Techniek Stedendriehoek en het ROC Aventus uit Apeldoorn. Alle partijen zijn op dit moment bezig met verschillende activiteiten voor het plein.

Serious Request

Serious Request, het jaarlijks terugkerende initiatief van radiozender 3FM, zet zich dit jaar in voor de hereniging van ouders en kinderen in ramp- en conflictgebieden. In zes dagen tijd proberen de 3FM-dj’s vanuit hun inmiddels welbekende Glazen Huis op het Marktplein van Apeldoorn zoveel mogelijk geld voor dit doel op te halen. Meer informatie over Serious Request en de mogelijkheden om dit Rode Kruis-project te ondersteunen vindt u hier.

Techniekplein

Vooruitlopend op het nog nader te bepalen Techniekplein-programma bent u van harte welkom het Techniekplein in de week van 18 t/m 24 december te komen bezoeken. Het plein is doordeweeks van 11.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 21.00 uur open.

Reacties zijn gesloten.