Strategie

In de loop der jaren heeft Ko Hartog zich ontwikkeld tot een allround installateur op het gebied van infrastructurele Elektrotechniek. Het aanleggen van openbare verlichting en verkeersregelinstallaties zijn voor Ko Hartog dagelijkse kost. Het organiseren en uitvoeren van dergelijke installatiewerkzaamheden behoren meestal niet tot het pakket van werkzaamheden van de opdrachtgevers. Daarom weten steeds meer gemeenten, provincies, rijkswaterstaten, civiele aannemers en een scala aan andere opdrachtgevers de weg te vinden naar Ko Hartog .

Dankzij de korte lijnen en de strakke organisatie bij Ko Hartog weet iedere opdrachtgever wie zijn aanspreekpunt binnen de organisatie is en wat hij van Ko Hartog mag verwachten. Dit betekent dat de voortgang van projecten inzichtelijk blijft en er altijd een goede communicatie is. Ko Hartog beschikt over vakbekwaam personeel dat ervoor zorgt dat de projecten tot ieders tevredenheid worden afgerond.

In de afgelopen decennia is Ko Hartog niet stil blijven staan. De onderneming houdt de markt goed in de gaten en laat kansen niet onbenut. Met een team van ruim zestig enthousiaste medewerkers, drie vestigingen, modern materieel en een gezonde dosis ondernemingszin, ziet Ko Hartog de toekomst – en de uitdagingen die zij met zich meebrengt – vol vertrouwen tegemoet.

Ko Hartog wil zijn ambities graag waarmaken, maar verliest daarbij zijn huidige opdrachtgevers uiteraard niet uit het oog. Het bedrijf koestert de goede verstandhouding met zijn opdrachtgevers en stelt dan ook alles in het werk om deze banden te onderhouden. Vanzelfsprekend kunt u blijven rekenen op de kwaliteit en service welke zich tekens aanpast aan nieuwe normen en zich daardoor telkens weer verbetert.

Om de klanten in de regio optimaal van dienst te kunnen is Ko Hartog met meerdere vestigingen actief in geheel Nederland. Vanuit iedere locatie worden lokale projecten aangestuurd en zijn de rij- en responstijden kort.

 

Beschikbaar stellen van middelen

Ko Hartog stelt alle middelen ter beschikking aan haar personeel welke noodzakelijk zijn om de gestelde doelstellingen te bereiken, en waakt erover dat deze middelen goed worden onderhouden. Ook is zij ervoor verantwoordelijk dat de klanttevredenheid wordt onderzocht en dat alle middelen voor het verhogen van de klanttevredenheid ter beschikking worden gesteld.

 

Flexibele partner

Bij Ko Hartog kunt u bovenal rekenen op een klantgerichte aanpak en service. De onderneming denkt graag met u mee over de totaaloplossing voor uw project. Daarnaast maken we duidelijke afspraken; u kunt ervan op aan dat de projecten naar volle tevredenheid worden opgeleverd. Is er sprake van een storing of acute schade aan een installatie? Dan kunt u direct contact opnemen. Onze medewerkers zijn 24 uur per dag bereikbaar en komen indien nodig direct ter plaatse. Ko Hartog staat dus altijd voor u klaar!

 

Reacties zijn gesloten.