Certificering

Om de kwaliteit van onze diensten te kunnen waarborgen, hanteert Ko Hartog een kwaliteitssysteem dat voldoet aan de internationaal geldende eisen van NEN/ISO 9001:2015.

Naast het leveren van kwaliteit wil het bedrijf op een veilige, milieubewuste en gezonde manier ondernemen. Daarom voldoet Ko Hartog tevens aan de criteria die zijn vastgelegd in de VGM-Checklist voor Aannemers volgens de de VCA 2017:6.0, ofwel VCA**.

De criteria van beide systemen zijn van toepassing op het aanleggen en onderhouden van openbare- en terreinverlichting, verkeersregelinstallaties en parkeersystemen en eveneens op de aanleg van verkeersdetectiesystemen. De medewerkers en leidinggevenden van Ko Hartog gaan bovendien altijd veiligheidsbewust te werk en beschikken dan ook over de vereiste kwalificaties ‘Basisveiligheid VCA’ of ‘Veiligheid voor Leidinggevenden’.

Daarnaast beschikken alle monteurs over een certificaat voor de Bedrijfsvoering Elektrische Installaties Laagspanningsinstallaties (BEI-LS) en het Branche Supplement Energie Bedrijven (BS).

Ko Hartog voldoet ook aan de Certificatieregeling Kabelinfrastructuur Bedrijven (CKB) volgens de CKB 2019/11 welke tot doel heeft de kwaliteit, veiligheid, milieuzorg en arbeidsomstandigheden van de buizen- en kabellegbedrijven via certificatie van beheerssystemen te bevorderen.

Reacties zijn gesloten.