Onderhoud verlichting BUCH beter en duurzamer

Heiloo – De BUCH werkorganisatie heeft de combinatie  Ko Hartog Elektrotechniek uit Heiloo en Pilkes Verlichting uit Stompetoren definitief opdracht verleend voor het onderhoud aan de openbare verlichting in de gemeentes Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo.  Uit de vele inschrijvers is deze combinatie uiteindelijk als beste uit de bus gekomen met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

 

 

De inschrijving is naast op laagste prijs ook op het plan van aanpak beoordeeld, waarbij de aspecten tijdigheid, personeel & organisatie, kwaliteit en duurzaamheid als uitstekend tot goed werden beoordeeld. Het plan van aanpak zal leidend zijn bij de uitvoering van de opdracht. Het contract treedt in werking voor een periode van twee jaar, ingaande medio oktober 2018 tot en met  september 2020 met een verlengoptie van  twee keer één jaar.

Beide bedrijven hebben veel kennis van openbare verlichting en jarenlange ervaring met de installatie en het onderhoud daarvan in de gemeentes Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo. Duurzaamheid, kwaliteit, hoogstaande kennis en vakmanschap staan bij beide bedrijven centraal. Hierdoor kunnen zij een totaalconcept aanbieden, waarbij zij naast het leveren en installeren van de installatie ook het onderhoud aan de verlichting kunnen verzorgen.

Reacties zijn gesloten.