Ko Hartog 85 jaar actief in de infratechniek

Ko Hartog Elektrotechniek BV uit Heiloo is dit jaar 85 jaar actief in het aanleggen, installeren en onderhouden van openbare verlichting en verkeersregelinstallaties.

Het bedrijf is op 1 mei 1928 opgericht door Ko Hartog. De oprichter en naamgever van het bedrijf voert in de beginjaren installatiewerkzaamheden uit in Alkmaar en omstreken, maar verkoopt ook wit- en bruingoed. Doordat het bedrijf vaak met dezelfde onderhoudsklachten werd geconfronteerd ging Ko Hartog verbeteringen aanbrengen aan de installaties die zij in onderhoud had. Na tien jaar onderhoud startte Ko Hartog in 1977 de productie van eigen verkeersregelinstallaties. Sinds 1991 is het bedrijf gevestigd in het bedrijfspand op het bedrijventerrein De Oude Werf te Heiloo.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de regio Noord-Holland. Maar ook in de rest van Nederland werkt het bedrijf steeds meer samen met overheidsinstellingen als Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten. Ook met civiele aannemers, particuliere instellingen en organisaties worden veel projecten op het gebied van design & construct, installatie en onderhoud  uitgevoerd. Inmiddels is de onderneming vanuit Heiloo, Hoofddorp en Drachten actief in geheel Nederland.

Reacties zijn gesloten.