Herstructurering bedrijventerrein De Oude Werf is een succes

Heiloo- Vrijdagmiddag waren blije ondernemers aanwezig bij de opening van De Oude Werf. Ook de gedeputeerde EZ van de provincie Noord-Holland Jan van Run en de wethouders Fred Dellemijn en Jacob Ouderkerken bewonderden de aanpassingen op het bedrijventerrein.

Van Run gaf aan dat het voor de provincie van belang is dat bedrijventerreinen op een zo hoog mogelijk niveau functioneren. ‘Dit is goed voor de ondernemers omdat de waarde van hun bedrijf stijgt en zo kunnen ondernemers het terrein optimaal benutten. De Oude Werf is een goed voorbeeld hoe je door een aantal aanpassingen het terrein een nieuwe impuls kunt geven. Voor de revitalisatie en het opzetten van parkmanagement hebben wij daarom een subsidie beschikbaar gesteld.’

Oude werf

XL

Gezien de aanhoudende aandacht voor duurzaamheid en de huidige bezuinigingen, biedt de Brisa de unieke mogelijkheid om alleen licht te geven wanneer het nodig is, wat een enorme energiebesparing tot gevolg kan hebben.

Ondernemers spraken lovende woorden en ook wethouder Fred Dellemijn is trots dat de gemeente, de ondernemers en de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen bedrijventerreinen stappen hebben gezet om het terrein toekomstbestendig te maken. Op dit moment werken ze ook aan het opzetten van parkmanagement. Dellemijn: ‘Als gemeente hechten wij er belang aan dat onze bedrijventerreinen duurzaam en veilig zijn. Daar is De Oude Werf een goed voorbeeld van.’

Op het bedrijventerrein is de afgelopen weken flink gewerkt. Zo zijn op verschillende plaatsen extra stoepen geplaatst en er zijn parkeervakken gekomen, zowel voor auto’s als lang parkeerplaatsen voor vrachtwagens. De entree is aangepast en verkeersveiliger gemaakt. Ook is de straatverlichting vervangen en voorzien van energiezuinige led-verlichting.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.