RAW systematiek (UAV)

De RAW-bestekssystematiek is een stelsel juridische, administratieve en technische voorwaarden voor het samenstellen van bouwcontacten in de grond-, weg en waterbouwsector (GWW). Het stelsel als geheel – de RAW-systematiek – vormt de basis voor het maken van bestekken volgens een gestandaardiseerde, uniforme methode. De RAW geldt als het belangrijkste standaardbestek in de gww en wordt al ruim dertig jaar toegepast in bouwprojecten in Nederland.

Ko Hartog voert haar besteksadministratie op zowel RAW als niet-RAW basis. Bij de behandeling van een RAW-bestek wordt de regelgeving, zoals vastgelegd in de Standaard 2015, toegepast.

Een termijnstaat met het termijnbedrag wordt gegenereerd op basis van de ingevoerde weekstaten. Kosten als gevolg van meer- of minderwerk kunnen worden opgevoerd. Wij kunnen naar gelang de eisen van de opdrachtgever de weekstaten en termijnstaten in vrijwel elke gewenste lay-out afdrukken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het informatienummer 072 535 35 55 of via onderstaand contactformulier. Gespecificeerde aanvragen kunt u opsturen naar onze afdeling calculatie.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

   

  Reacties zijn gesloten.