Aankondiging verhuizing en naamswijziging

In september 2022 hebben wij de samensmelting van Ko Hartog Elektrotechniek en Pilkes Verlichting B.V. aangekondigd. Twee MKB bedrijven welke samen in totaal bijna 210 jaar actief zijn in de elektrotechniek waarvan de expertise ligt bij de openbare verlichting en/of de verkeersregelinstallaties. Deze bijzondere samensmelting vraagt om een krachtige nieuwe naam en daarbij horend logo. Een naam waarbij eer wordt gedaan aan beide bedrijven en de geschiedenis voort blijft bestaan!

Via deze weg willen wij dan ook met trots laten weten dat er per 1 mei 2023 voor Ko Hartog Elektrotechniek alvast een naam- en logowijziging wordt doorgevoerd gaat worden. Vanaf deze datum zal Ko Hartog Elektrotechniek BV verder gaan onder de naam Hartog-Pilkes BV. Ook de activiteiten van Pilkes Verlichting BV zullen tot de juridische samensmelting op 1-1-2024 zo veel mogelijk vanuit deze naam uitgevoerd worden. Vanaf 1 mei 2023 kunt u ons herkennen via onderstaand logo.

Onderdeel van deze samensmelting is de fysieke verhuizing van Pilkes Verlichting BV van de Melkweg  in Stompetoren naar het vestigingsadres van Ko Hartog Elektrotechniek BV op de Toermalijnstraat 1B te Alkmaar.

Per 1 mei 2023 is het nieuwe adres van Pilkes Verlichting BV:

Pilkes Verlichting BV

Toermalijnstraat 1B

1812 RL Alkmaar

Tel. 072 535 3555

Toermalijnstraat 1 A/B 1812 RL Alkmaar

Wij verzoeken u vriendelijk om deze adresgegevens in uw relatiebestand aan te passen.

Wij zien deze stap als een mooie en logische stap met het oog op alle kansen en uitdagingen van de toekomst. Het biedt de mogelijkheid om te werken aan verdere ontwikkeling en service in het kader van ontwerp, techniek, certificering en duurzaamheid. U mag van ons verwachten dat wij dit doen onder de voorwaarden en inzet zoals u dat van ons gewend bent.

Mocht u vragen hebben, dan zijn we meer dan bereid om deze te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Bjorn Dielemans

Directeur Hartog-Pilkes BV

(Pilkes Verlichting BV  en Ko Hartog Elektrotechniek BV)

Reacties zijn gesloten.